Website genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2009

10-12-2009

De website van de Heemkundige Vereniging Terneuzen is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2009 van het Historisch Nieuwsblad. De prijs werd drie jaar geleden in het leven geroepen door het Groningse bedrijf DE REE archiefsystemen. In 2008 werd de prijs voor het eerst mede georganiseerd door het Historisch Nieuwsblad.

Er zijn twaalf kanshebbers genomineerd die zijn verdeeld over de categorie├źn historische verenigingen, musea, archiefdiensten en themawebsites. In de categorie historische verenigingen zijn de andere genomineerden de Stichting Tussen Vecht en Eem en het Westfries Genootschap. Op 27 januari a.s. worden in het Stadsarchief Amsterdam de prijswinnaars bekend gemaakt. Meer over de prijs staat te lezen op de website van het Historisch Nieuwsblad.