Nieuw boek De Reuzenhoek

 

December 2019

DE REUZENHOEK (historie, bewoners en hun woningen) is een boek bestemd voor allen die zich ooit betrokken hebben gevoeld bij de Reuzenhoekse samenleving zoals die na 1650 is ontstaan. Ik denk hierbij aan de huidige en zeker niet in de laatste plaats aan de oud-bewoners. Maar daarnaast zullen er ongetwijfeld een aantal andere belangstellende lezers zijn. Ik spreek oprecht de hoop uit dat iedereen met veel genoegen dit boek, met z’n vele foto’s zal lezen en bekijken.

Bij voorinschrijving (uiterlijk 1 januari) kost dit boek, met de titel “DE REUZENHOEK  historie, bewoners en hun woningen” slechts € 19,95. Daarna is een nog zeer beperkte oplage voor € 24,95 verkrijgbaar bij de samensteller, boekhandel Van de Sande in Terneuzen, Bruna in Axel en Het Stoffen Hoedje in Zaamslag. Met het oog op het aantal te drukken exemplaren is het aan te bevelen vooraf te bestellen. Zo bent u in ieder geval verzekerd van dit unieke boek.

Het verzoek is om bovenstaande informatie te verspreiden onder uw leden en ze daarbij te attenderen op de termijn van de inschrijving.

Alvast bedankt voor de medewerking,

Chris Verhage

 

 

 

 

600_reusenhoek_-_lucht_sneeuw_4a.jpg